top of page
Two Pens on Notebook
Etsi
  • KREAM Helsinki

 Kaupallistaminen luo lisää mahdollisuuksia

Päivitetty: 17. tammik. 2021

Tunnista aineeton omaisuutesi ja löydä sille markkinat. KREAM Helsingin asiantuntijoiden kanssa voit saada tuotteellesi, palvelullesi tai ideallesi lisää toteuttamistapoja ja kassavirtaa. Yhteistyö KREAMin kanssa auttaa hyödyntämään liikeideoiden täyden potentiaalin.

Sinulla saattaa olla erinomainen idea, tuote tai palvelu. Se voi olla keksintö tai menetelmä, uusi tapa toimia tai persoonallinen taideteos tai designtuote. Hyväkin liikeidea tarvitsee monipuolisen suunnitelman ja tehokkaan strategian kukoistaakseen niin luovasti kuin taloudellisesti.

Tätä on kaupallistaminen KREAMissa. Lähdemme kanssasi kaupallistamisen polulle askel askeleelta.


1. Löydä liikeideasi rahallinen arvo, jota ei ole vielä hyödynnetty.


Tule keskustelemaan KREAMin ammattilaisten kanssa, mikä tuotteessasi on erityistä ja kaupallisesti hyödynnettävää. Saat asiantuntevaa sparrausta IPR:n (immateriaalioikeuksien) ammattilaisilta monitahoisesti. Joukossamme on yritystoiminnan konkareita, kokeneita tuottajia, tv-tuotannon ammattilaisia, markkinoijia ja tuotehallinnon osaajia, kansainvälistymisen eksperttejä sekä laki- ja sopimusasiat tunteva juristi.


2. Suojaa liikeideasi ja tunne tuotteesi teollis- ja tekijänoikeudet.


KREAMin ammattilaiset neuvovat, miten turvata liikeideasi oikeudet markkinoilla, esimerkiksi tavaramerkillä tai mallisuojalla.

Teemme suojaukseen tarvittavat toiminnat puolestasi asiantuntevasti ja kokemuksella.


3. Tee tuloksellista markkinointia.


Tuotteen yksilöllisen arvioinnin ja tapauskohtaisesti hankittavan tuotesuojan lisäksi tuemme tuloksellista markkinointia. KREAMin asiantuntijoiden kanssa voit neuvotella, kuinka liikeideasi saatetaan markkinoille strategisesti tehokkaalla tavalla.

Valitsemme markkinoinnin keinot tuotekohtaisesti ja räätälöidysti tavoitteet huomioiden. Siihen voi kuulua esimerkiksi sponsoroinnin hyödyntämistä ja lisensiointia, joka on tehokas työkalu muun muassa brändinlaajennukseen, tuotteen elinkaaren pidentämiseen tai kansainvälistymiseen.

Tarvittaessa etsimme sinulle sopivan markkinointiyhteistyön tai vaikuttajamarkkinoinnin sekä haemme tuotteellesi tunnettuuden lisäämistä valikoidusti.


Miksi KREAM on sopiva kumppani?


KREAM Helsingin erityisyys on laaja-alainen asiantuntemus, parviäly, joka mahdollistaa asian käsittelyn tehokkaasti yhdellä kertaa, useasta näkökulmasta. Saat kumppanin, joka voi hioa tuotteesi potentiaalin esille muun muassa kaupallisen, juridisen, tuotannollisen tai viestinnällisen spektrin kautta.

Palvelumme on matalan kynnyksen toimintaa, joka skaalautuu tuotteen tai liikeidean tarpeeseen. Kaupallistamisessa voidaan lähteä liikkeelle pienestäkin ideasta ja tuotteesta. KREAM on hyvä kumppani, kun kaipaat sparraajaa, jolla on sekä ymmärrystä liiketaloudesta että sydäntä luovuudelle.


Ota yhteys: info@kreamhelsinki.fi puh. + 358 40 5268 609

95 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page