top of page

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Jäsentemme monialaisuus erottaa meidät muista konsulttitoimistoista. Verkostomme ja osaamisemme auttavat hyödyntämään luovien alojen taitoja ja näkemystä myös muiden toimialojen kasvussa ja kehittymisessä. Liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamme seuraavia palveluita:

Agentuuri- ja managerointipalvelu

Opastamme päämiehiämme kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan tavalla, joka luo hyvät mahdollisuudet kasvaa ja menestyä markkinoilla. Etsimme päämiehillemme asiakkaita ja yhteistyömahdollisuuksia, neuvottelemme sopimuksista sekä huolehdimme muista tapauskohtaisesti sovittavista toimenpiteistä.

Konsultointi

Konsultoimme esimerkiksi IPR-strategian laatimisessa, oikeuksien suojaamisessa tarkoituksenmukaisella tavalla, strategisessa markkinointiviestinnässä ja muissa brändin kaupallistamisen toimenpiteissä.

Parviäly

Parviälymme  edistää asiakkaan tavoitteita ja suunnitelmia  kustannustehokkaasti yhdellä kertaa laajemmilla resursseilla ja useasta näkökulmasta, mm. kaupallisesta, juridisesta, tuotannollisesta ja viestinnällisestä näkökulmasta.

Lisensointi

Hyödynnämme lisensoinnin tuomat mahdollisuudet päämiehille ja asiakkaille eri palveluissamme.

Lisensointi on tehokas työkalu brändin laajentamiseen, näkyvyyden lisäämiseen ja kansainvälistymiseen ja  mahdollistaa myös liikevaihdon kasvun.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä!
bottom of page