top of page
KREAM HELSINKI

KREAM Helsingin joukko koostuu noin 20 usean eri alan ammattilaisesta. Ohesta löydät ensisijaiset yhteyshenkilömme eri aihepiirettäin.

Tutustu värikkääseen joukkoomme!

default_1.29.1.jpeg

TEKIJÄT

MH_111_edited.jpg

Marit Hohtokari

luovien alojen kehittäminen, koulutus ja valmennus 

Maritin mielestä koskaan ei ole myöhäistä aloittaa uutta ja mielenkiintoista. Pitkän linjan yrittäjä ja kokenut AV- ja luovien alojen osaaja on synnynnäinen johtaja ja haluttu kouluttaja. Marit on kouluttanut tv-tuottajia ja muita luovien alojen yrittäjiä tai sellaisiksi aikovia, ja on synnyttänyt agenttitoimintaa ammattina luoville aloille. Viime vuodet keskiössä on ollut Helsingistä itään olevien lähialueiden aktivointi ja innostaminen myös matkailukohteeksi pääkaupunkiseudulla asuville. Vuosikymmenien ura vastuullisissa tehtävissä kehittyvällä mediakentällä on tuonut Maritille laajan ja monialaisen verkoston, ja hän kokee, että sen avulla mikään ei ole mahdotonta.

+ 358 400 816 221

Noora Kiili 2.jpg

Noora Kiili

kultturin ja teknologian ymmärrys, IPR-strategiat, tuote- ja palveluideointi, teollinen internet ja hyötysovellukset

Kaunisääninen Noora innostuu tasapuolisesti niin teknologista innovaatioista kuin muotoi-lusta ja musiikista. Pariisi 8 -yliopistosta infor-maatio- ja viestintäteknologian maisteriksi valmistuneessa Noorassa yhdistyvät taiteilijan ja informaatioasiantuntijan parhaat piirteet: hän näkee eri alojen tarpeet ja mahdollisuudet ja etsii keinot asioiden edistämiseksi. Tarkkanäköinen Noora osaa koota yhteen onnistuneen projektin avain- ja menestystekijät. Hänen vapaa-aikaansa värittävät chanson-laulu ja vapaaehtoistyö Alvar Aallon Sunilassa. Noora pitää itseään juuri muiden auttajana. Hänen tavoitteenaan on tuottaa lisää bisnestä suomalaisille pk-yrityksille ja brändeille.

+ 358 44 9767 810

Kati Repo 1.jpg

Kati Repo

laki- ja sopimusasiat, IPR- ja liiketoiminta-strategiat

Kati on kokenut yritysjuristi, ja hän on toiminut mm. pääjuristina listatussa yhtiössä ja tutustunut aasialaiseen liikekulttuuriin taiwanilaisen pörssiyhtiön suomalaisessa tytäryhtiössä. Katilla on monipuolinen kokemus juridiikasta. Hänen erityisosaamistaan ovat IPR-oikeudet sekä liiketoiminta- ja IPR-strategiat. Teatterin lavalla viihtyvä ja esiintymistaitoinen Kati on oikea henkilö auttamaan aineettoman omaisuuden kaupallistamisessa ja tähän liittyvissä juridisissa, strategisissa ja hallinnollisissa kysymyksissä.

+ 358 40 5268 609

Ilari 2.jpg

Ilari Wirtanen

kansainväliset formaatit, teatteri- ja kulttuuriala, hotelli- ja ravintola-ala, Espanja

Ilari on kokenut ja kokeilunhaluinen television tekijä ja kansainvälisten tv-formaattien tuntija. Monipuolinen tausta kansainväliseltä hotelli-, ravintola- ja matkailualalta, teatterista, kulttuurijohtamisesta sekä elokuva- ja TV-alan tutkimuksesta tekee Ilarista todellisen moniosaajan. Hän innostuu uusista konsepteista ja niiden yhdistämisestä olemassa olevaan. Espanjaa sujuvasti puhuva Ilari haluaa luoda suomalaiselle aineettomalle omaisuudelle uusia väyliä menestykseen, myös kansainvälisesti.

+ 358 50 3036 504

Screen%20Shot%202019-08-13%20at%2015.18_

Helena Hyvärinen

käsikirjoittaja, ohjaaja, innovaattori,digitaalinen media, luovat audiovisuaaliset sisällöt, tarinallistaminen ja pelillistäminen, taiteen maisteri TaM, taideteollinen korkeakoulu

Pitkän linjan tarinankertoja uusissa ja vanhoissa medioissa, niiden ytimissä ja rajapinnoilla. Tarinankerrontaa audiovisuaalisissa, liikkuvissa kuvissa sekä myös digitaalisissa, uusiin taajuuksiin skaalautuvissa maailmoissa. Helena on suosittu sisällön luoja, luennoitsija ja kouluttaja, joka inspiroituu kerronnan rakenteista ja formaateista TV- ja elokuva-alalla, mutta myös monikanavaisissa tarinamaastoissa.  Lineaarisen sisällön lisäksi hän taitaa tarinallistamisen ja pelillistämisen. Helena on myös sertifikoitunut ®MBRS mindfulness-ohjaaja, eli hetkeen pysähtymisen työkalut löytyvät!

+ 358 44 5872 077

LinkedIn

Maarit Pyötsiä

Maarit Pyötsiä

brändin kaupallistaminen ja lisensointi, kirjallisuus ja musiikki

Maarit on taiteiden, kustannusalan ja lisensoinnin asiantuntija, ideoiden yhdistäjä ja luovien alojen mahdollistaja. Maarit on musiikkitieteilijä Helsingin yliopistosta, työskennellyt journalistina, opettajana, musiikki- ja kirjakustantamossa ja kansainvälisessä lisenssibisneksessä monien tunnettujen brändien parissa. Laadukas sisältö ja sen yhdistäminen kaupallisuuden menestystekijöihin saa Maaritin innostumaan kerta toisensa jälkeen.

 

Maarit on myös toimittanut kaikkea laidasta laitaan ja hänellä on kokemusta oppimateriaaleista, musiikkikirjoista ja nuoteista, tieto- ja kaunokirjallisista teoksista sekä aikuisten ja lasten kirjallisuudesta. Maarit osaa auttaa niin luovia kirjoittajia oman äänensä etsinnässä kuin markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia napakoiden tekstien kirjoittamisessa.

 

Motto: Lukemalla paljon kaikkea oppii hyväksi kirjoittajaksi!

+ 358 50 4354 847

Antti%20Skogster_edited.jpg

Antti Skogster

myynti, markkinointi tuotehallinta, ravintola-ala, maahantuonti, viinit ja alkoholijuomat, keskusliikkeet ja Alko. – Betjäning  även på svenska.

Antti täysin kaksikielinen, kokenut myynnin, markkinoinnin ja kansainvälisten viinien ja juomabrändityön ammattilainen. Taustalla on ravintola-alan koulutus, työ ja yrittäjyys, jonka jälkeen Antti siirtyi alkoholialalle myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan tehtäviin.  Alkoholi-alalla Antti on toiminut lähes 18 vuotta ja kokemusta on kertynyt alan kaikilta osa-alueilta.  Antti on koulutettu viinimestari ja hänellä on yritysjohdon ammattitutkinto.

Vapaa-aikana Antti on aktiivinen kuntapolitii-kassa kunnanvaltuutettuna ja on edennyt sivistysvaliokunnan puheenjohtajaksi kotikunnas-saan Sipoossa. Poliittinen vastuu on kehittänyt neuvottelutaitoja, sopeutumiskykyä ja kunnioi-tusta ja ymmärrystä yli poliittisten rajojen.

Nopeana sopeutujana Antti on valmis monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin.

+ 358 40 724 9154

Mepa 2.jpg

Mepa Karjalainen 

media-ala, tv- ja tapahtumatuotannot, yritysyhteistyö

Rohkea ja laaja-alainen Mepa on kokenut tv- ja tapahtumatuottaja. Hänen kyvykkyytensä kumppanuuksien hankinnassa ja järjestelyjen toteuttajana ovat saaneet ansaittua tunnus-tusta. Palkittu Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -megakonsertti Helsingin stadionilla sekä lukuisat menestyksekkäät kansainväliset tv-formaatit joissa Mepa on ollut tuottajana, ovat vahvoja todisteita Mepan jykevästä ammattitaidosta tv-, elokuva-, mainos- ja tapahtumatuotannoissa. IPR-agenttina ja tuottajana Mepa huomioi mahdollisuudet laaja-alaisesti hyödyntäen vankkaa kokemustaan tv-formaateista. Mepa taitaa suvereenisti myös sosiaalisen median kanavat.

+ 358 40 7632 656

Sauli 1.jpg

Sauli Orimus

matkailun kehittäminen, alueellinen yhteistyö, luonto

Kosken kuohuissa pelottomaksi kouliintunut Sauli on toiminut matkailualan yrittäjänä vuodesta 1998. Suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja henkilöasiakkaita palvelevan retki-, majoitus- ja catering-yrityksensä lisäksi hän on aktiivinen jäsen yhdistyksessä, joka kokoaa yhteen matkailu-alan toimijoita. Kohti uutta ja innostavaa ponnistava Sauli on innovatiivinen ja innokas myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, joka on parhaimmillaan päästessään tekemään hedelmällistä yhteistyötä muiden kanssa.

+ 358 50 3202 559

Niko 2.jpg

Niko-Petteri Scheiman 

merchandise ja tuotteistaminen, elokuva- ja tv-ala, kansainvälinen jälleenmyynti

Niko-Petteri on monitaitoinen ja kekseliäs kansainvälisen lisensoinnin ammattilainen. Hän on kokenut IPR-agentti, joka taitaa oikeuksien hankinnan, sopimusneuvottelut, kansainvälisen tuotteistamisen, jälleenmyynnin, tuotannon kehittämisen ja jakelun. Niko-Petterin TV-nimikeportfolio on mykistävä. Tutut tv-sarjat, kuten Ali G, Pokka pitää, Sydämen asialla ja Olipa kerran… elämä -animaatiosarja ovat vankkoja todisteita hänen kyvystään tunnistaa menestystuote. Myyntityössä Niko-Petteri tuntee olevansa kotonaan ja sydämen asialla.

+

LinkedIn

bottom of page