Tekesin innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu 5000 euron innovaatiotuki. Se on suunnattu yrityksille, jotka eivät ole aiemmin hakeneet innovaatiorahoitusta. KREAM Helsinki on Tekesin hyväksymä palveluntarjoaja.

KENELLE?
Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan.

MITÄ?
Innovaatiosetelillä voi ostaa yritykselle uutta tietoa ja osaamista. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Sen voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

MITEN?
Mieti aluksi millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa. Tutustu innovaatiosetelin tarkempiin hakukriteereihin Tekesin sivuilla ja ota yhteyttä KREAM Helsinkiin, laaditaan yhdessä työsuunnitelma, autamme yritystäsi hakuprosessissa.