MARIT HOHTOKARI, luovat alat, erityisesti tv-toimiala, koulutus, ohjaus, tapahtumien tuottaminen, edunvalvonta, vaikuttamisviestintä, strategiat

Maritin mielestä koskaan ei ole myöhästä aloittaa uutta ja mielenkiintoista. Pitkän linjan yrittäjä ja kokenut AV—ja luovien alojen osaaja on synnynnäinen johtaja ja haluttu kouluttaja. Marit on kouluttanut tv-tuottajia ja muita luovien alojen yrittäjiä tai sellaisiksi aikovia, ja on synnyttänyt agenttien toimialaa luoville aloille. Vuodesta 2015 lähtien hän on toteuttanut ideoimaansa IPR-ammattilaisten valmennusta ja uusien toimintamallien kehittämistä. Vuosikymmenien ura vastuullisissa tehtävissä kehittyvällä mediakentällä on tuonut Maritille laajan ja monialaisen verkoston, ja hän kokee, että sen avulla mikään ei ole mahdotonta.

+ 358 400 816 221 marit@kreamhelsinki.fi LinkedIn

MEPA KARJALAINEN, media-ala, tv- ja tapahtumatuotannot, yritysyhteistyö

Rohkea ja laaja-alainen Mepa on kokenut tv- ja tapahtumatuottaja. Hänen kyvykkyytensä kumppanuuksien hankinnassa ja järjestelyjen toteuttajana ovat saaneet ansaittua tunnustusta. Palkittu Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -megakonsertti Helsingin stadionilla sekä menestyksekäs kansainvälinen tv-formaatti The Voice of Finland ovat vahvoja todisteita Mepan jykevästä ammattitaidosta tv-, elokuva-, mainos- ja tapahtumatuotannoissa. IPR-agenttina ja tuottajana Mepa huomioi mahdollisuudet laaja-alaisesti hyödyntäen vankkaa kokemustaan tv-formaateista. Mepa taitaa suvereenisti myös sosiaalisen median kanavat.

+ 358 40 7632 656 mepa@kreamhelsinki.fi LinkedIn

NOORA KIILI, kultturin ja teknologian ymmärrys, IPR-strategiat, tuote- ja palveluideointi, teollinen internet ja hyötysovellukset

Kaunisääninen Noora innostuu tasapuolisesti niin teknologista innovaatioista kuin muotoilusta ja musiikistakin. Pariisi 8 -yliopistosta informaatio- ja viestintäteknologian maisteriksi valmistuneessa Noorassa yhdistyvät taiteilijan ja informaatioasiantuntijan parhaat piirteet: hän näkee eri alojen tarpeet ja mahdollisuudet ja etsii keinot asioiden edistämiseksi. Tarkkanäköinen Noora osaa koota yhteen onnistuneen projektin avain- ja menestystekijät. Hänen vapaa-aikaansa värittävät chanson-laulu ja vapaaehtoistyö Alvar Aallon Sunilassa. Noora pitää itseään eniten juuri muiden auttajana. Hänen tavoitteenaan on tuottaa lisää bisnestä suomalaisille pk-yrityksille ja brändeille.

+ 358 44 9767 810 noora.kiili@kreamhelsinki.fi LinkedIn

PÄIVI NILIVAARA, opetus-ja kasvatusala, koulutus ja ohjaus, yrittäjyys

Innostava ja määrätietoinen Päivi on tulevaisuuden oppimisen ja ajattelun asiantuntija, vanhojen tapojen kyseenalaistaja. Hän on monipuolinen ja kokenut opetuksen, johtamisen ja kehittämisen ammattilainen, joka kouluttaa ja valmentaa sekä kotimaissa että kansainvälisissä alan verkostoissa. Ajattelun ja oppimisen taito ovat Päivin mielestä tulevaisuuden kilpailuvaltti, ja Päivi haluaa olla päivittämässä niitä tähän aikaan.

+ 358 50 9171 621 paivi.nilivaara@kreamhelsinki.fi LinkedIn

SAULI ORIMUS, matkailun kehittäminen, alueellinen yhteistyö, luonto

Kosken kuohuissa pelottomaksi kouliintunut Sauli on toiminut matkailualan yrittäjänä vuodesta 1998. Suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja henkilöasiakkaita palvelevan retki-, majoitus- ja catering-yrityksensä lisäksi hän on aktiivinen jäsen yhdistyksessä, joka kokoaa yhteen matkailualan toimijoita. Kohti uutta ja innostavaa ponnistava Sauli on innovatiivinen ja innokas myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, joka on parhaimmillaan päästessään tekemään hedelmällistä yhteistyötä muiden kanssa.

+ 358 50 3202 559 sauli@kreamhelsinki.fi LinkedIn

KATI REPO, laki- ja sopimusasiat, IPR- ja liiketoimintastrategiat

Kati on kokenut yritysjuristi, ja hän on toiminut mm. pääjuristina listatussa yhtiössä ja tutustunut aasialaiseen liikekulttuuriin taiwanilaisen pörssiyhtiön suomalaisessa tytäryhtiössä. Katilla on monipuolinen kokemus juridiikasta Hänen erityisosaamistaan ovat IPR-oikeudet sekä liiketoiminta- ja IPR-strategiat. Teatterin lavalla viihtyvä ja esiintymistaitoinen Kati on oikea henkilö auttamaan aineettoman omaisuuden kaupallistamisessa ja tähän liittyvissä juridisissa, strategisissa ja hallinnollisissa kysymyksissä.

+ 358 40 5268 609 kati.repo@kreamhelsinki.fi LinkedIn

LULU SALMI, ohjaaja, käsikirjoittaja, luovat audiovisuaaliset ratkaisut

Lululla on monipuolinen kokemus erilaisten tv-ohjelmien ja yritysvideoiden tekemisestä.
Hänen intohimonaan on tehdä sisältöä kiinnostavista ja yhteiskunnallisista aiheista, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa.
Lulun tunnetuimmat ohjaukset ovat Venla-palkittu Toisenlaiset frendit, Elämä pelissä, Seniorit Somessa, Putkiremontti ja HulaHula Suomi.

+ 358 40 094 0211 lulu.salmi@kreamhelsinki.fi LinkedIn

NIKO-PETTERI SCHEIMAN, merchandise ja tuotteistaminen, elokuva- ja tv-ala, kansainvälinen jälleenmyynti

Niko-Petteri on monitaitoinen ja kekseliäs kansainvälisen lisensoinnin ammattilainen. Hän on kokenut IPR-agentti, joka taitaa oikeuksien hankinnan, sopimusneuvottelut, kansainvälisen tuotteistamisen, jälleenmyynnin, tuotannon kehittämisen ja jakelun. Niko-Petterin TV-nimikeportfolio on mykistävä. Tutut tv-sarjat, kuten Ali G, Pokka pitääSydämen asialla ja Olipa kerran… elämä -animaatiosarja ovat vankkoja todisteita hänen kyvystään tunnistaa menestystuote. Myyntityössä Niko-Petteri tuntee olevansa kotonaan ja sydämen asialla.

+ 358 40 7507 755 niko@kreamhelsinki.fi

ANTTI SKOGSTER, alkoholi- ja ravintola-ala, myynti ja maahantuonti, brändit ja markkinointiyhteistyö, kunnallispolitiikka

Antin mielestä elämä on liian lyhyt kelvottomien viinien juomiseen. Hänen vankka kokemuksensa viinien ja alkoholijuomien maahantuonnista ja myynnistä on vahvistanut Antin näkemystä siitä, miten kansainväliset brändituotteet lanseerataan, myydään ja markkinoidaan. Lyömätön tuote- ja tuotemerkkiosaaminen sekä ymmärrys keskusliikkeiden ja Alkon toiminnasta on pohja, jolla Antti aikoo ohjata suomalaisen juoma-alan menestyksen tielle.

+ 358 40 7249 154 antti.skogster@kreamhelsinki.fi LinkedIn

ILARI WIRTANEN, kansainväliset formaatit, teatteri- ja kulttuuriala, hotelli- ja ravintola-ala, Espanja

Ilari on kokenut ja kokeilunhaluinen television tekijä ja kansainvälisten tv-formaattien tuntija. Monipuolinen tausta kansainväliseltä hotelli-, ravintola- ja matkailualalta, teatterista, kulttuurijohtamisesta sekä elokuva- ja TV-alan tutkimuksesta tekee Ilarista todellisen moniosaajan. Hän innostuu uusista konsepteista ja niiden yhdistämisestä olemassa olevaan. Espanjaa sujuvasti puhuva Ilari haluaa luoda suomalaiselle aineettomalle omaisuudelle uusia väyliä menestykseen, myös kansainvälisesti.

+ 358 50 3036 504 ilari.wirtanen@kreamhelsinki.fi LinkedIn